Детаљи убиства у Добоју: Супруга и њен љубавник жртву отровали, па га одвезли из куће и свирепо убили

Јасмина Салопек, Небојша Томашевић
Детаљи убиства у Добоју: Супруга и њен љубавник жртву отровали, па га одвезли из куће и свирепо убили

ДОБОЈ- Андреа Кајганић (32) супруга убијеног Добојлије Саше Кулишића (45) и Дражен Лазаревић (19) за кога се претпоставља да је њен љубавник, осумњичени су за брутални злочин чији је мотив навјероватније љубомора и жеља да се домогну новца жртве, потврђено је “Гласу Српске”. Жртви је смртоносне убоде ножем, како је саопштила полиција, нанијела супруга.

Кулишић, који је брутално убијен на Преслици код Добоја, прво је отрован лијековима, а затим су током ноћи супруга жртве и њен саучесник Лазаревић упали у кућу. Одвезли су га на Преслицу, гдје га је прво жена убола ножем а затим су га везали за дрво и убили.

Рекао је то на конференцији за новинаре начелник Полицијске управе Добој Слободан Радинковић и додао, наводећи иницијале, да је нестанак Кулишића пријавила јуче око 11.50 часова кума његове супруге јер је видјела да она и мушкарац излазе из куће у Улици Милоша Обилића, те је потом видјела трагове крви у кући, као и да су ту двије малољетне кћерке убијеног.

- У први мах се мислило да се ради о насиљу у породици или породичној заједници, те су дјецу преузели радници Центра за социјални рад - рекао је Радинковић.

Он је додао да је јуче у 13.50 часова грађанин пријавио да се на Преслици у шуми пронађено тијело коме су руке биле везане на леђима шпагом.

Уста и очи били су му облијепљени селотејп траком. Неки медији преносе да је наводно мучен да открије гдје је новац, али то ће открити истрага.

Утврђен је идентитет жртве да се ради о Кулишићу.

Полиција је током истраге открила идентитет осумњичених.

Осумњичени је одмах ухапшен, а убрзо је утврђено да је Кајганићева побјегла у Бањалуку, гдје је лоцирана и ухапшена. Откривена је након што је лоциран њен аутомобил у близини кафића “Фрида” у насељу Старчевица. Она је у улици Слободана Кустурића,  наводно изнајмила стан на дан.

Радинковић је рекао да су током истраге извршени претреси у Петрову одакле је осумњичени и локација у Добоју и утврђено да су убице данима прије изнајмили аута у рентакар агенцијама у Бањалуци и Добој и детаљно испланирали злочин, пише РТРС.

Жртва је кобног дана прво отрована лијековима, а затим су током ноћи супруга жртве и њен саучесник упали у кућу.  Радинковић је прецизирао да сумњају да му је у воду и лимунаду сипана одређена врста лијекова да би се што више онеспособио и да не би могао пружати отпор. Радиће се токсиколошко вјештачење како би се утврдило о чему се ради.

– Жртву је прво шаком ударио Л. Д. након чега су га везали и убацили у ауто рентакар агенције и кренули су према излетишту. Испред у ауту је био Л. Д. а иза њега у ауту у којем је био везан оштећени возила је његова супруга - каже Радинковић.

По доласку на излетиште супруга несрећног човјека је отворила гепек и ножем по стомаку избола супруга, а затим су га везали за дрво.

- Убијен је са три убода ножем у предјелу ребара и стомака, које му је нанијела А. К. - истакао је Радинковић.

Радинковић је открио да су монструозни љубавници данима прије детаљно испланирали злочин и изнајмили стан у Бањалуци.

- На основу свега што смо до сада прикупили можемо закључити да се радило о директном умишљају и да је убиство припремано и извршено на монструозан начин. По свему судећи, мотив је та њихова љубавна веза, али истрага се наставља како би се утврдило да ли се можда радило и о користољубљу - истакао је Радинковић, преноси АТВ.

Кулишић је, како причају Добојлије, познат као трговац аутомобилима који се бавио и рентањем возила. У младости је долазио у сукоб са законом због шверца.

Иза убијеног је остало четворо дјеце.

Повезани текстови:

Познат идентитет осумњиченог за свирепо убиство у Добоју (ФОТО)

Кћерка убијеног Кулишића се опростила од оца

Миљановић: Осумњичени за убиство у Добоју ухапшени неколико часова након злочина

Код Добоја убијен отац четворо дјеце

Ово је брутално убијени Добојлија

Познат идентитет брутално убијеног Добојлије

Детаљи драме у Добоју: Мушкарац свирепо убијен, нађен везан за дрво

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана