Детаљи убиства младића пронађеног у бунару: Ударац у главу био пресудан, убица побјегао

Г.С.
Детаљи убиства младића пронађеног у бунару: Ударац у главу био пресудан, убица побјегао

ПЕШТЕР - Нусрет Дестановић пронађен је мртав данас, након што је у четвртак пријављен његов нестанак, а како се незванично сазнаје, прве сумње су да му је убица пресудио због свађе око супруге.

Како се сумња, Нусрет је био у емотивној вези са његовом супругом. Прије убиства наводно је дошло до свађе двојице мушкараца, а Нусрету је пресуђено ударцем у главу.

Сумња се и да је убица побјегао из Србије у Њемачку. Подсјетимо, Нусрет Д. је нестао на територији Пештера, а последњи пут виђен је у четвртак, од када му се губи сваки траг.

Како је рођака убијеног навела за Телеграф , Нусрет је у бунар убачен сав претучен и он се повремено чуо са женом, чији муж му је наводно пресудио.

Наиме, муж је младићу из Тутина послао поруку са њеног броја телефона, тражећи да дође код ње.

Мислећи да га је она позвала, Нусрет је по договору дошао да се нађе са њом, а онда су га тројица мушкараца сачекала и тукла.

- Бивши супруг жене са којом се чуо или виђао послао му је поруку са њеног телефона да се нађу. Када је Нусрет стигао сачекао га је он. Тројица мушкараца су га тукла. Сумњамо да је она то намерно урадила у тандему са бившим мужем, али и даље нисмо сигурни зашто - каже за наш портал рођака убијеног младића.

Подсјетимо, Нусрету се траг изгубио у четвртак, а данас је пронађено његово тело. Сумња се да је убица побегао у Немачку.

- Нашли смо га око 15 сати у бунару који се налази код куће човека који га је убио. Био је сав претучен и бачен ту. Убица је побегао за Немачку. Нико ништа није приметио, никакавих проблема није било са њим пред нестанак, није се чинилода ишта крије - рекла је рођака убијеног Тутинца.

„Сумња се да је момак убијен и да је његово тијело бачено у бунар. Међутим, сада се чекају ватрогасци како би ушли у бунар и видјели да ли је то заправо тачно. Велика је дубина, око десет метара, не може са сигурношћу да се каже да је то његово тијело. Све ћемо знати кад дођу ватрогасци. Иначе, тај бунар се налази у близини куће особе за коју се сумња да је починила злочин. Они су побјегли - рекао је за РИНУ један од учесника у потрази који се налази на лицу мјеста.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана