Детаљи убиства кћерки спортског коментатора

Агенције
Детаљи убиства кћерки спортског коментатора

Мушкарац осумњичен да је самострелом убио супругу спортског коментатора са Би-Би-Сија, ухваћен је синоћ на гробљу у Хили Филдсу, у Енфилду, на сјеверу Лондона. У међувремену су откривени детаљи драме.

Како је пренио "Сан", осумњичени Кајл Клифорд (26), за кога се вјерује да је убио супругу коментатора Џона Ханта, Керол (61) и њихове двије кћери, Луиз (25) и Хану (28), добио је медицинску помоћ, иако полицајци нису пуцали на њега.

На снимцима који су се појавили на интернету, додаје "Сан", види се хитна помоћ са упаљеним сиренама како напушта гробље послије велике потјере, прије него што је полиција потврдила да је осумњичени ухапшен.

Полицајци су покренули потјеру за Клифордом након што су тијела Керол Хант и њене двије кћери, Луиз и Хане, пронађена у уторак увече у њиховој кући у Бушију у Хертфордширу.

Полиција је саопштила да вјерује да је Клифорд био познат жртвама.

- Након опсежних истраживања, осумњичени је лоциран и за сада се нико други не тражи у вези са истрагом. Имали смо огроман број позива и желимо да изразимо захвалност грађанима који су нам се јавили. И даље апелујемо на све који имају информације или снимке да се директно обрате полицији и да се уздрже од коментара на друштвеним мрежама јер би то могло утицати на напредак случаја - рекла је инспекторка Џастин Џенкинс из Јединице за велике злочине у Бедфордширу, Кембриџширу и Хертфордширу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана