Детаљи туче у Теслићу: Кљечанин и још три суграђанина осумњичени за премлаћивање младића

Небојша Томашевић
Детаљи туче у Теслићу: Кљечанин и још три суграђанина осумњичени за премлаћивање младића

БАЊАЛУКА – Замјеник предсједника Општинског одбора Савеза независних социјалдемократа (СНСД) у Теслићу Срђан Кљечанин, те Стефан Ђукарић, малољетни М.К. и Страхиња Кљечанин осумњичени су да су претукли Дариа Видовића (21) и Зорана Кусића (21) из Теслића, потврђено је "Гласу Српске".

Све се десило јуче, а како је саопштено из Полицијске управе Добој, наводећи иницијале, четворицу осумњичених терете за  за насилничко понашање.

- Полицији је пријављено да су се 28. јула око 3.25 часова у Дом здравља у Теслићу јавили Д.В. и З.К. са повредама које су задобили од стране више особа који су их пресреле аутомобилом и напали у повратку кући. Идентификовани су С.К., М.К., С.Ђ. и С.К., сви из Теслића, због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело насилничко понашање - саопштено је из ПУ Добој.

Додаје се да ће након документовања кривичног дјела против С.К., М.К., С.Ђ. и С.К. бити поднесен извјештај Окружном јавном тужилаштву у Добоју.

Према незваничним информацијама свему је претходио сукоб у једној  дискотеци у Теслићу.

- Након изласка из кафане дошло је до новог обрачуна  када је Кусић, по причи учесника обрачуна, флашом ударио Срђана Кљечанина и ту се све окончало. Међутим, након неког времена Кљечанин је заједно са још три особе у Горњем Теслићу пресрео аутомобил у којем су били Кусић и Видовић те су их напали и ударили неколико пута  - рекао је извор "Гласа" близак истрази.

Како су потврдили у полицији, наводећи иницијале, претучени Кусић и Видовић прво су примљени у  Дом здравља у Теслићу, а потом су упућени у добојску болницу "Свети апостол Лука" на даље прегледе и лијечење.

Према информацијама из болнице Видовић је пуштен на кућно лијечење, док је Кусић задржан на посматрању. Обојица су задобили лакше повреде.

Кљечанин је изјавио да је те ноћи била угрожена сигурност његове кћерке јер су пијани младићи преврнули столове и лупали флаше одмах поред ње и њених другарица, те да је као родитељ пришао и замолио их да то не раде јер угрожавају безбједност свих у локалу.

- Изашли смо испред локала, разговарали смо и одједном ми је притрчао непознат младић са стране и ударио ме флашом у главу што могу потврдити сви присутни те ноћи - истакао је Кљечанин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана