Детаљи туче у Бањалуци: Пијане сестре претукле двије дјевојке због коментара

Јасмина Салопек
Детаљи туче у Бањалуци: Пијане сестре претукле двије дјевојке због коментара

БАЊАЛУКА – Пијане сестре М. М. и Л. М. из Бањалуке ухапшене су због сумње да су напале дјевојке А. Е. И С. К, које су због повреда главе завршиле у болници.

Сазнајемо да је узрок туче било добацивање коментара између сестара и оштећених док су дјевојке сједиле на зидићу крај једног кафића.

Из Полицијске управе Бањалука саопштили су да су осумњичене ухапшене у четвртак ујутро због кривичног дјела тјелесна повреда.

- Надлежној полицијској станици пријављено је да је у близини угоститељског објекта дошло до физичког сукоба између више лица. Изласком на лице мјеста, полицијски службеници су затекли А. Е, С. К, М. М. и Л. М. од којих су А. Е. и С. К. задобиле повреде у предјелу главе и тијела – саопштено је из полиције.

Додају да су повријеђене дјевојке упућене у Хитну медицински помоћ одакле су превезене у  Универзитетски клинички центар (УКЦ) Републике Српске.

- Извршеним алкотестирањем утврђено је да М. М. имала 1,64 промила алкохола у организму, а  Л. М. 1,32 промила алкохола у крви – наводе из полиције и истичу да је обавијештен дежурни тужилац Окружног тућилаштва Бањалука који је наложио да се достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана