Туга оковала Теслић због смрти Владимира Вуковића: Хуманитарац страдао возећи кајак

J.Сa.
Туга оковала Теслић због смрти Владимира Вуковића: Хуманитарац страдао возећи кајак

ТЕСЛИЋ – Хуманитарац Владимир Вуковић (40) из Теслића утопио се у недјељу када је, усред вожње, дошло до превртања кајака, а са њим у кајаку је била још једна особа која је успјела да се спаси, сазнаје "Глас Српске".

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да се ова трагедија догодила на градској плажи у Теслићу, у кориту ријеке Велика Усора, око 14 часова.

- Одмах по пријави су поступили службеници Полицијске станице Теслић који су на лицу мјеста затекли припаднике Службе хитне помоћи Дома здравља Теслић те утврдили да се ради о лицу В. В. из Теслића, чија је смрт констатована у просторијама наведеног Дома здравља – саопштено је из полиције.

Додају да увиђај обављен под надзором дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Добој, а тијело преминулог је превезено у просторије Градског гробља у Бањалуци, гдје је обављена обдукција.

Вуковић је био дугогодишњи члан Хуманитарне организавије Срби за Србе, који су се поводом ове трагедије огласили на "Инстаграм" профилу.

- Брат Владо био је један од наших најактивнијих волонтера у Републици Српској. Иза себе оставио је жену и двоје дјеце и безброј малишана који имају срећније дјетињство захваљујући његовом доброчинству – навели су из организације, те породици изјавили најискреније саучешће.

Вуковић је био и члан Скупштине и предсједник Надзорног одбора Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета" Теслић, који су своју бол и тугу за изгубљеним чалном подијелили на друштвеној мрежи "Фејсбук".

- Хвала ти за све што си учинио за Друштво „Просвјету". Твоји трагови ће остати трајни и неизбрисиви, а на нама је да те се увијек радо сјећамо – навели су из одбора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана