Детаљи трагедије у Тузли: Дијете које је тек проходало пало са 15. спрата

Г.С.
Тузла
Foto: Илустрација | Тузла

ТУЗЛА - Криминалистичка полиција Тузланског кантона провјерава како је у тузланском насељу Слатина прексиноћ у вечерњим сатима дијете млађе животне доби пало с 15. спрата небодера.

- У 19.40 сати ПУ Центар Тузла запримила је више позива грађана, који су пријавили да је из стана с 15. спрата зграде пало дијете млађе животне доби. Одмах по запримању пријаве, на лице мјеста упућени су Хитна помоћ, као и дежурни полицајци из ПУ Центар, те припадници Сектора криминалистичке полиције Тузла. Љекар Хитне помоћи констатирао је смрт дјетета - казала је Спречић за портал “Аваза”.

Међутим, провјерава се како је дошло до несреће. Тужилаштво се за сада о овом случају није оглашавало.

“Аваз” из извора блиских Тужилаштву открива да је ријеч о незапамћеној трагедији и да је настрадало дијете имало тек годину и по. Према незваничним информацијама, родитељи настрадалог дјетета тек су се уселили у стан, а умјесто среће, задесила их је трагедија.

Дијете, које је тек проходало, попело се на клупицу на балкону и пало. Овај случај потресао је цијелу Тузлу. Посебно је било мучно полицајцима који су дошли на лице мјеста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана