Детаљи трагедије у Сарајеву: Убио брата и снаху, па запалио кућу

ГС
Foto: Дневни аваз

САРАЈЕВО – Након пожара који се јуче догодио у сарајевском насељу Широкача у кући су пронађена три беживотна тијела. Иако увиђај још увијек траје, појавиле су се и прве незваничне информације о цијелом догађају.

Како сазнаје портал Кликс из незваничних извора, пожару је претходио породични сукоб у којем су још раније учествовала два брата.

Мјесецима уназад, наводи портал, полиција је добијала пријаве о тучама и спорадичним свађама, а све је највјероватније кулминирало у четвртак навечер када је старији брат дошао у кућу и убио млађег брата и његову супругу, а потом запалио кућу.

Како незванично сазнаје портал Црна хроника, у питању су браћа Чесир, Алмир, Муамер и његова супруга Емира са којом се Муамер оженио прије двије године. Према још непотврђеним информацијама, Алмир је ликвидирао брата Муамера, своју снају, запалио породичну кућу те онда пресудио себи.

На свом „Фејсбук“ профилу Алмир је прије 12 дана најавио да би се могло десити трагедија у њиховој породици.

- Господару, убрзај мој долазак теби јер на овом свијету нема ништа добро – написао је Алмир на Фејсбуку.

Пожар је избио синоћ у улици Жагарићи, а мјештани су навели да су се прије избијања пожара чуле експлозије.

На терен су одмах упућене ватрогасне екипе, полиција с дугим цијевима, а присуствовала је и дежурна тужитељка Тужилаштва Кантона Сарајево.

Цијело насеље је, због овог догађаја, синоћ остало без напајања електричном енергијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана