Детаљи трагедије у Сарајеву: Мајку убио пред дјечаком, па га држао као таоца

GS
Детаљи трагедије у Сарајеву: Мајку убио пред дјечаком, па га држао као таоца

Анел Бећировић, осумњичени за убиство Емире Масло, раније је био осуђен за насиље у породици управо над дјевојком коју је јуче усмртио.

"Мог брањеника Анела Бећировића сам бранио за насиље у породици које се завршило у априлу гдје је осуђен на три мјесеца затвора. Казна је била толика јер раније није био осуђиван. Имамо још један поступак за посједовање дроге, тачније марихуана је нађена код њега", рекао је Мехмедбашић.

Каже да су у случају пресуде биле у питању лакше тјелесне повреде над Емиром Масло коју је јуче убио, а тада су му биле изречене и мјере забране. Но, каже адвокат, њих двоје су се након тога помирили, али се драма очито наставила и завршила трагедијом.

Што се тиче њиховог односа, адвокат Мехмедбашић каже да му је клијент говорио да воли Емиру, али да су били неспоразуми и да му је оспоравала виђање дјетета.

"Све скупа то је једна емотивна драма која се завршила трагично. Данас ће дати изјаве у Тужилаштву Кантона Сарајево. Синоћ је нађен пиштољ у стану, ствари у стану су биле разбацане, а врата обијена. Дијете је присуствовало чину убиства", рекао је Мехмедашић.

Убиство се догодило јучер прије 15 часова, у стану у којем је жртва живјела, у улици Босанска на Алипашином Пољу. Убијена је жена и мајка Емира Маслан из Горажда (31).

Убица Анел Бећировић (34) је након тешког злочина који је починио, побјегао у свој стан у Храсном, гдје се забарикадирао заједно са њиховим четверогодишњим сином.

Специјална полиција је опколила стан у којем се налазио и преговарала с њим како би се предао и пустио дијете. Око 20:10 сати, они су упали и спасили дијете, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана