Детаљи трагедије код Какња: Мајка погинула, отац и дјеца повријеђени

Ј. Са.
Foto: avaz.ba

КАКАЊ - Жена Р. Ј. (44) из Славонског Брода преминула је од повреда задобијених у саобраћајној несрећи код Какња када је њен супруг Д. Ј. (44) који је био за воланом "пасата" ударио у ваљак који је санирао ударне рупе, сазнаје "Глас Српске".

Незванично сазнајемо да је у возилу била четворочлана породица, а да је отац, који је био за воланом, задобио лакше тјелесне повреде, док је двоје  малољетне дјеце задобила теже тјелесне повреде.

Није познато како је дошло до саобраћајне несреће с обзиром да је на дионици пута Какањ – Лашва једна саобраћајна трака била затворена због радова и прописно означена.

Од силине ударца, на "пасату" је отпао точак, те је читав предњи дио смрскан, а ватрогасци су морали резати аутомобил како би извукли повријеђене.

Из Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона саопштили су да је до несреће дошло у петак у Тичићима код Какња.

- Повријеђени су превезени у Кантоналну болницу Зеница гдје је усљед задобијених повреда преминула једна особа, док су остале три задобиле тјелесне повреде - саопштено је из МУП-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана