Детаљи судара у Црној Ријеци: Дијете погинуло, повријеђена цијела породица

ГС
Детаљи судара у Црној Ријеци: Дијете погинуло, повријеђена цијела породица

МРКОЊИЋ ГРАД - У стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у Црној Ријеци код Мркоњић Града када је дошло до судара "пежоа” и камиона ”сканија” погинуло је дијете.

-Повријеђено је укупно шест особа , од чега су четворо малољетна дјеца, те њихови родитељи. Сви су превезени у УКЦ Републике Српске и једно дијете је нажалост преминуло, док су остали чланови породице задржани на лијечењу и степен њихових повреда засада није познат – јавила је АТВ.

У Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци наводе да се несрећа догодила у 13.25 часова на магистралном путу Бањалука - Јајце.

-У несрећи су учествовали „пежо“ којим је управљао Ралес Сулејмановић (19) из Градишке и камион „сканиа“ за чијим воланом је био Николче Милошевски из Македоније. У несрећи је тјелесне повреде задобио возач аутомобила, његово четворо малољетне дјеце и супруга. Нажалост, једно дијете је подлегло - наводе у ОЈТ Бањалука.

Додају да је увиђај на лицу мјеста извршио дежурни тужилац Мирослав Котур, заједно са полицијским службеницима ПУ Мркоњић Град.

-Тужилац је наложио да се спроведу све истражне мјере и радње како би се утврдио тачан узрок и околности несреће. Наложена је и обдукција преминулог дјетета која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске - наводе у ОЈТ Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана