Детаљи стравичног злочина у Живиницама: Тахирина кћерка, умјесто на медени мјесец стиже мајци на сахрану

Г.С.
Детаљи стравичног злочина у Живиницама: Тахирина кћерка, умјесто на медени мјесец стиже мајци на сахрану

ЖИВИНЦЕ - Стравичан злочин десио се у недјељу увече у Подгајевима код Живиница када је Мевлудин Аљић (58) усмртио невјенчану супругу Тахиру Чамџић (52), а након тога починио самоубиство.

Како пише "Аваз" у непосредној близини куће у којој је живјела Тахира Чамџић паркиран је аутомобил којим се Мевлудин Аљић довезао на мјесто злочина.

Ријеч је о аутомобилу марке пасат, а у унутрашњости су се видјели отворено пиво и ладица у којој се, највјероватније, налазио пиштољ.

Како је веч раније објављено, мотив овог свирепог чина је, највјероватније, љубомора.

Невјенчана супруга је у недјељу дошла из Њемачке, гдје је била на кћеркиној свадби. Након повратка из Њемачке прво је дошло до свађе, а потом је Мевлудин Аљић узео пиштољ те усмртио супругу, а онда починио и самоубиство.

Аваз сазнаје да је Мевлудин Тахиру убио пред очима њене унуке, која је свједочила стравичном убиству. Ријеч је о унуци Тахирине друге кћерке.

Утврђено је да раније није било пријава за насиље у породици, али се несретна Тахира жалила комшијама да је Мевлудин посесиван те да често конзумира алкохол.

-  Нама је рекла да ју је називао кур**м. И прије него што је отишла у Њемачку, говорила је да неће живјети с њим јер много пије, те да има жестоке „преносе" - казале су нам комшије.

Да туга буде већа, кћерка на чијој је свадби била Тахира у Њемачкој требала је ићи на медени мјесец у Париз. Но, умјесто Париза, она ће данас доћи мајци на сахрану у Живинице.

Шта кажу из полиције

Аднана Спречић, портпаролка Управе полиције МУП-а ТК, рекла је да је у недјељу у 21:10 часова ПУ Живинице пријављено да се чује пуцњава из породичне куће у насељу Подгајеви те да су, у вези с том пријавом, упућене патрола ПУ Живинице и екипа Службе хитне медицинске помоћи.

- На лицу мјеста затечена су два тијела, и то мушке и женске особе. Дежурни љекар Хитне помоћи је на лицу мјеста констатирао смрт обје особе - казала је Спречић за портал „Аваза".

Мевлудин и Тахира били су заједно тек неколико мјесеци. Она је и отишла у Њемачку, између осталог, како би се склонила од њега, јер је био посесиван. Данима ју је звао на мобилни по неколико пута. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана