Детаљи саобраћајне несреће у Требињу: Погинули возач и сувозач, четири Требињке теже повријеђене

Срна
Foto: Агенције

ТРЕБИЊЕ- У саобраћајној несрећи у мјесту Туље у Требињу рано јутрос погинуле су двије особе, четири Требињке су теже повријеђене, а једна особа лакше, речено је Срни у требињској Полицијској управи.

Погинуле су особе чији су иницијали Н.С. и М.К, а теже су повријеђене А.А, А.Г, С.Г и Т.Б. које су смјештене у требињску болницу.

Из Полицијске управе Требиње раније је саопштено да се у тренутку несреће лице чији су иницијали М.К. налазило се на мјесту сувозача и преминуло је на лицу мјеста, док је лице Н.С. које је управљало аутомобилом "рено твинго", преминуло на путу до болнице.

Други учесник у овој саобраћајној несрећи је аутомобил "опел виваро" којим је управљао А.П. из Требиња. Он је превезен у требињску болницу и није животно угрожен.

У том аутомобилу су се налазиле и четири Требињке које су теже повријеђене, рекли су у полицији.

Припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Требиње јутрос су извршили увиђај на мјесту удеса под надзором дежурног тужиоца Окружног тужилаштва.

У Полицијској управи Требиње потврђено је да су у саобраћајној несрећи на магистралном путу Требиње - Љубиње, која је полицији пријављена у 5.45 часова, погинули су мушкарац из Бањалуке и жена из Брчког.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана