Детаљи пуцњаве у Обудовцу: Рањени чланови двије породице

АТВ
Детаљи пуцњаве у Обудовцу: Рањени чланови двије породице

ШАМАЦ - Комшијска нетрпељивост између двије породице мотив је сукоба који је синоћ резултирао пуцњавом у Обудовцу код Шамца у којој су рањене три особе!

Како сазнаје АТВ у пуцњави су рањени Марко А. и његов таст, а због сумње да је пуцао ухапшен је њихов комшија Марко К. У сукобу је повријеђен и Марков отац Миленко К. који је током обрачуна сам себе ранио.

Према незваничним информацијама Марко А. је задобио тешке повреде и након указане помоћи превезен је на лијечење у Универзитетки клинички центар Републике Српске и није животно угрожен. Његов таст и Миленко К. су лакше повријеђени.

Пуцњава се догодила синоћ око 20.30 часова испред куће Марка и Миленка К. у Обудовцу. Незванично сазнајемо да су Марко А. и његов таст непозвани дошли на имање комшија. Због нарушених односа одмах је дошло до свађе и размјене тешких ријечи, а затим и пуцњаве.

ИЗ ПУ Бијељина раније је саопштено да је због пуцњаве ухапшен М.К.

”Након вербалне препирке више лица, синоћ у 20.30 часова дошло је до употребе ватреног оружја и том приликом су три особе рањене. М.К. је ухапшен је на територији Брчко дистрикта, по захтјеву бијељинске полиције и предат је у надлежност Полицијској станици Шамац”, саопштено је из ПУ Бијељина.

У полицији наводе да се све околности пуцњаве истражују, те да је у току увиђај, као и претреси на више локација.

”Прикуљају се докази и саслушавају свједоци с циљем утврђивања свих релевантних чињеница и околности, те расвјетљавања и документовања догађаја”, наводе у полицији.

Истрагу води Окружно јавно тужилаштво у Добоју, а дежурни тужилац није желио да разговара с новинарима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана