Детаљи полицијске акције у Лакташима: Кокаин био скривен у тапацирунгу гепека „БМВ-а"

Н. Т.
Детаљи полицијске акције у Лакташима: Кокаин био скривен у тапацирунгу гепека „БМВ-а"

ЛАКТАШИ – Држављанин БиХ Томислав Мартић (41), који живи у Загребу, ухапшен је данас на подручју Лакташа након што је полиција у "БМВ-у" којим је управљао пронашла око 520 грама кокаина, потврђено је „Гласу Српске".

Наркотици су били скривени у гепеку иза тапацирунга, а нађени су детаљним прегледом возила. Спаковани су били у два пакета.

Акцију хапшења извели припадници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Према незваничним информацијама полиција је имала одређене сумње и индиције да се превози дрога па је аутомобил детаљно претресен и пронађена је дрога.

Из МУП-а Српске, наводећи иницијале ухапшеног, саопштили су да осумњиченог Мартића терете за неовлаштени промет опојним дрогама.

- На подручју Лакташа извршен је претрес возила регистарских ознака  Хрватске, које је користило осумњичено лице Т.М. те том приликом су на скривеним мјестима у возилу пронађена и одузета два паковања укупне тежине од 526 грама бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин-наводи се у саопштењу МУП-а РС.

Истакли су да су активности реализоване под надзором Тужилаштва БиХ и у сарадњи са Граничном полицијом БиХ. 

- Осумњичени ће бити предат поступајућем тужиоцу Тужилаштва БиХ, под чијим надзором уз извјештај о почињеном кривичном дјелу-наводи се у полицијском саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана