Детаљи несреће у Гламочанима: Страдао мотоциклиста из Новог Града

Небојша Томашевић
Foto: АТВ

БАЊАЛУКА - Мотоциклиста Кристијан Даић (35) из Новог Града погинуо је у судару са "дачијом" којом је управљала држављанка Њемачке Драгица Wacke (67).

Како је саопштено из Окружног тужилаштва у Бањалуци, несрећа се десила јутрос око шест часова у Гламочанима, на путу Бањалука- Лакташи.

- У саобраћајној незгоди учествовали су аутомобил марке „дачија“ којим је управљала Драгица Wacke из Њемачке и мотоцикл марке „сузуки“  којим је управљао Кристијан  Даић из Новог Града, који је приликом незгоде смртно настрадао - наведено је у саопштењу Тужилаштва.

Наглашава се да је увиђај на лицу мјеста незгоде обавио дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Данко Митровић, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бања Лука.

-  Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере као и вјештачења на утврђивању околности саобраћајне незгоде - стоји у саопштењу.

Додаје се да ће биће наложена  и обдукција тијела смртно настрадалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину РС./

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана