Детаљи несреће код Билеће: Погинуо Требињац, тешко повријеђени седмогодишњак пребачен у УКЦ

Н.Т.
Детаљи несреће код Билеће: Погинуо Требињац, тешко повријеђени седмогодишњак пребачен у УКЦ

ТРЕБИЊЕ - Требињац Небојша Љ. је погинуо, а више особа међу којима и два дјечака тешко је повријеђено у саобраћајној несрећи у мјесту Орах код Билеће, потврђено је "Гласу Српске".

- Хеликоптерски сервис Републике Српске транспортовао је данас из Болнице Требиње у Универзитетски клинички центар Републике Српске (УКЦ) у Бањалуци седмогодишњег дјечака који је тешко повријеђен у саобраћајној несрећи у мјесту Орах - речено је Срни у овом сервису.

Додали су да је тешко повријеђени дјечак чији су иницијали Г.С. транспортован у Клинику за анестезију и интензивно лијечење УКЦ-а, након што је био збринут у Болници Требиње.

Како сазнајемо један малољетник превезен је у болницу у Подгорици.

Још три лица  се налазе на Одјељењу интезивне његе требињске болнице и њихово здравствено стање се прати.

Према незваниничн им инфромацијама ријеч је  породици из Новог Сада која је билиа у једном аутомобилу који се сударио с возилом страдалог Небојше Љ.

Несрећа се десила јутрос у 6.45 часова ба магистралном путу Билећа-Требиње и према првим информацијама дошло је до судара возила којим је управљао страдали и аутомобила у којем је била породица из Новог Сада. Више детаља биће познато касније.

У требињској Полицијској управи раније потврђено да је у судару два возила у мјесту Орах и да је један особа погинула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана