Детаљи напада у Стоцу: Младиће у „мерцедесу” изгурали „голфом” с пута па претукли

ГС
Foto: Кликс

СТОЛАЦ – М.А. (20) из Поплашића - Столац пријавио да је полицији, да  je „мерцедес“ у којем се возио са још четворицом младића, на магистралном путу из Мостара према Стоцу, са пута изгурао „голф“, а потом су сва четворица претучена, пријавио је један од њих.

Министарство унутрашњих послова (МУП) је саопштио да је полицијској станици Столац је М.А. пријавио да је управљао „мерцедесом“ и да у мјесту Маслине - Столац дошло до удара у задњи дио његовог возила, у који одара „голф“ непознатих регистарских ознака.

Усљед удара, додаје се у пријави, његово возило је стјерано с пута.

-Иза „голфа“ су стала још два возила, BMW и „пасат“ из којих је изишла група од око 10 лица, маскираних и са бејзбол палицама, који лупају по његовом возилу на које бацају бакље, након чега насрћу на младиће који су се скупа с њим налазила у возилу, те их ударају палицама по читавом тијелу - прецизирали су из МУП-а ХНК, преносе „Независне“.

Након тога су нападачи возилима побјегли у непознатом правцу.

-Заједно с пријавитељем у возилу су били Е.Г. (21) из Стоца, Д.Б. (22) из Горице - Столац и Ф.Б. (18) из Горице - Столац. Сва четворица имају повреде неутврђеног степена, те им је указана помоћ у Дому здравља Столац, након чега је Д.Б. упућен на ЦУМ Мостар, док су Е.Г., М.А, и Ф.Б. упућени у РМЦ др „Сафет Мујић“ Мостар - навели су у полицији.

О овом случају јутрос се огласио федерални министар расељених особа и избјеглица Нерин Диздар, који је објавио на друштвеним мрежама да је у Стоцу претучено четворо повратничке дјеце.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана