Детаљи јутрошњег догађаја код Коњица: Није ријеч о убиству, Тарик Церић починио самоубиство

Г.С.
Детаљи јутрошњег догађаја код Коњица: Није ријеч о убиству, Тарик Церић починио самоубиство

МОСТАР - Након обдукције тијела Тарика Церића (52) из Сарајева коју је данас у послијеподневним часовима обавио проф. др. Ведад Туцо, специјалиста судске медицине, према прелиминарним резултатима, како сазнајемо, утврђено је да је несретни мушкарац починио самоубиство.

Како је за Аваз потврђено из Тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона, на тијелу су, у предјелу врата утврђене повреде које су настале употребом скалпела.

- Према свим досадашњим резултатима истраге, након увиђаја и усменог налаза након обдукције утврђено је да нема елемената кривичног дјела - казали су за портал "Аваза" из Тужилаштва ХНК.

Подсјетимо, данас је у раним јутарњим часовима у мјесту Овчари код Коњица у аутомобилу Форд Фокус пронађено беживотно тијело мушкарца, након чега је из полиције речено да се ради о насилној смрти.

Након увиђаја утврђен је идентитет, док је у аутомобилу пронађен скалпел, а прве информације су указивале на то како се са сигурношћу није могло утврдити је ли ријеч о убиству или, пак, самоубиству.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана