Детаљи хапшења у Бањалуци: Полицајац осумњичен за силовање дјевојке!

Н.Т.
Детаљи хапшења у Бањалуци: Полицајац осумњичен за силовање дјевојке!

БАЊАЛУКА - Ухапшени Немања Ћулум (30) кога терете за силовање је полицајац који је раније због кривичних дјела био суспендован, а тренутно се налази на боловању, сазнаје "Глас Српске".

Како сазнајемо сумњиче га да је силовао једну дјевојку на подручју Бањалуке, а цијели случај пријављен је у четвртак увече када је он и одмах ухапшен.

Из Полицијске управе саопштено је да су осумњиченог Н.Ћ. ухапсили 28. децембра.

- Осумњичени је испитан у полицији, а све мјере и радње предузимају се под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука. Након завршене криминалистичке обраде уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, лице Н.Ћ. ће данас бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука - саопштила је полиција.

Због заштите жртве и истраге детаљи овог силовања не могу се изностити у јавности. Незванично сазнајемо да је Ћулум требао да ускоро добије отказ на послу, те је за то сазнао и отишао на боловање.

Хапшен је у марту ове године због сумње да је испред једног бањалучког ноћног клуба учестовао у тучи у којој је повријеђен малољетник.

Тада се сумњало да је он, након што је учествовао у премлаћивању малољетника, отишао кући и пресвукао се како би имао алиби. Међутим, откривен је захваљујући видео снимку са надзорних камера објекта.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана