Детаљи драме у ОШ: Ученика избо вршњак, задобио тешке тјелесне повреде!

ГС
Детаљи драме у ОШ: Ученика избо вршњак, задобио тешке тјелесне повреде!

САРАЈЕВО - Велика драма се одвијала данас у Основној школи "Бехаудин Селмановић" у сарајевском насељу Бријешће, када је један ученик деветог разреда избоден.

Њега је напао вршњак из школе, након чега је дјечак пребачен на КЦУС.

"Данас око 13.15 сати, особље Основне школе "Бехаудин Селмановић" обавијестило је ПУ Нови Град да је ученик деветог разреда задобио повреду оштрим предметом, а коју му је у школском простору нанио ученик, такође, деветог разреда.

Повријеђеном ученику је помоћ указана на КЦУС, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде и гдје је задржан на даљем лијечењу.

Повреду оштрим предметом је задобио још један ученик деветог разреда и њему су констатоване лакше тјелесне повреде", саопштено је из МУП-а КС.

Увиђајем је руководила тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево.

 "У послијеподневним сатима, малољетни извршилац је лишен слободе због основа сумње да је починио кривична дјела Убиство у покушају (члан 166. у вези са 28. КЗ ФБиХ) и Лакша тјелесна повреда (члан 173. КЗ ФБиХ) и над њим се врши криминалистичка обрада. С обзиром на чињеницу да је ријеч о малољетницима, Управа полиције и КТКС више детаља неће саопштавати", речено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана