Детаљи бруталног напада у Поткозарју: Браћа напали оца и сина те сјекиром полупали намјештај у њиховој кући

Н.Т.
Детаљи бруталног напада у Поткозарју: Браћа напали оца и сина те сјекиром полупали намјештај у њиховој кући

БАЊАЛУКА - Браћа Дејан Д. и Ведран Д. осумњичени да су упали у кућу у Поткозарју и повриједили домаћина и његовог сина, а сјекиром полупали намјештај и врата у кући, потврђено је „Гласу Српске".

Све се десило на православни Божић у вечерњим часовима и прво су напали домаћина у кући којег су тешко повриједили, а затим су напали и његовог сина којем су нанијели лакше повреде. Браћа су како је појаснио наш извор полупала и намјештај и столарију у кући. Мотив овог напада није саопштен као ни да ли се нападачи и жртве познају.

Тешко повријеђеном домаћину је љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске, док је његов син лакше повријеђен.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, осумњичених саопштено је да им је овај случај пријављен 7. јануара у 22.20 часова.

- Пријављено је да су два непозната мушкарца ушла у кућу на подручју Бањалуке и сјекиром оштетили врата и намјештај у кући. Потом су физички напали оштећеног и његовог сина нанијевши им тјелесне повреде- наводи се у саопштењу ПУ Бањалука.

Додаје се да је полиција ефикасним радом идентификовала починиоце овог напада и извршила над њима криминалистичку обраду.

- Због напада су приведена лица  Д.Д. и В.Д. којима се на терет ставља да су починила кривична дјела оштећење и одузимање туђе ствари, тјелесна повреда и тешка тјелесна повреда-рекли су у полицији.

Истакли су да је о цијелом случају обавијештено Окружно јавно тужилаштву у Бањалуци и у току је даља истрага како би се утврдиле све околности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана