Данијел Петровић за "Глас" испричао ко га је напао: Живот ми је угрожен!

Небојша Томашевић
Данијел Петровић за "Глас" испричао ко га је напао: Живот ми је угрожен!

ЗВОРНИК - Данијел Петровић (34) из Зворника претучен је током викенда испред дискотеке "Мадона", а полиција је ухапсила и испитала једног нападача, док се за другим још трага.

Претучени Зворничанин је "Гласу Српске" рекао да су га напали Филип Џинић и  Стефан Савић.

Полиција је Џинића пронашла веома брзо након догађаја и ухапсила га, он је након испитивања пуштен да се брани са слободе. На терет му се ставља кривично дјело тешка тјелесна повреда. Савић није пронађен и за њим се још трага.

Петровић  тврди да су га у Џинић и Савић покушали убити у сачекуши испред дискотеке "Мадона".

- Био сам у  гост у тој дискотеци, кад ме је испред позвао Рашо Крстић и рекао да ме чека Стефан, наводно да му требам нешто. Када сам  изашао, видио сам њих двојицу и одмах су почели да ме ударају. Тукли су ме са леђа, одмах сам се онесвијестио и ничега се даље нисам сјећао - казао је Петровић.

Додао је да се из коме пробудио у болници да су му рекли да је лобања напукла и чека се одлука доктора да ли ће се морати оперисати.

-  Живот ми је угрожен, само зато што сам, наводно, нешто причао о њима. Молим Вас да ово објавите да јавност зна све, да не дозволимо да сљедећи викенд неко други страда - истакао је Петровић.

Из Полицијске управе Зворник наводећи иницијале, саопштили су да су 8. маја ухапсили Филипа Џинића, док се трага за још једним осумњиченим.

- Лице  Ф.Џ. из Зворника  је ухапшено због основа сумње да је са још једним лицем за којим се трага, извршило кривично дјело тешка тјелесна повреда. Наиме, 8. јуна око 01.30 часова, Полицијској станици Козлук је пријављено да је лице Д.П. физички нападнуто испред угоститељског објекта на подручју града Зворника, приликом чега је задобило тјелесне повреде- стоји у саопштењу.

Наводи се да се лице Д.П. ради указивања љекарске помоћи јавило у Јавну здравствену установу Дом здравља Зворник, а потом је превезено  у болницу Зворнику гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде.

- Лице Д.П. је упућено на даље лијечење на Универзитетско клинички центар Бања Лука- саопштено је из полиције.

Истакли су да су припадници Полицијске станице Козлук обавили увиђај на лицу мјеста и да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

- Тужилац је наложио да се након документовања предмета, тужилаштву достави извјештај о почињеном кривичном дјелу – стоји у саопштењу.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана