Данас сахрана убијене Тузланке, сутра дан жалости

ГС
Данас сахрана убијене Тузланке, сутра дан жалости

Амра Кахримановић данас ће бити испраћена на вјечни починак, а градоначелник Тузле Зијад Лугавић донио је одлуку о проглашењу дана жалости на подручју града у недјељу 11. фебруара због овог бруталног убиства.

Испраћај и сахрана ће бити обављени између 14 и 14.30 испред Комеморативног центра Тузла, а укоп на гробљу Буковчићи, пише Српскаинфо.

Амру Кахримановић убијена је хицима испаљеним из службеног пиштоља, а за убиство је осумњичен полицијски инспектор Елвис Ћустендил.

Иза убијене Амре су остали син Дамир, брат Неџад, братична, снаха, те многобројна родбина и пријатељи који се емотивним порукама на друштвеним мрежама опраштају од убијене жене.

Ћустендил је, подсјећамо, Амру убио у сриједу навече у Тржном центру Сјењак у Тузли. Он је недуго након злочина ухапшен, након чега се испоставило да није био на дужности. Тачније, био је на годишњем одмору, али службени пиштољ није раздужио. У вријеме догађаја наводно је био у алкохолисаном стању.

Ово убиство шокирало Тузлаке, становнике БиХ али и цијеле регије.

Испред кафића Сyднеy, чија је Амра била сувласница, и гдје је брутално убијена, грађани остављају цвијеће и пале свијеће.

Амрин син Дамир је уз смртовницу објавио кратку поруку која кида срце:

“Драга мама ти си била мој цијели свијет. Волим те бескрајно. Заувијек си у мом срцу”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана