Далибор погинуо на истом мјесту гдје и његов син прије три године

Курир
Далибор погинуо на истом мјесту гдје и његов син прије три године

МАЈДАНПЕК - Далибор Илић (47) из Мајданпека пронађен је јуче мртав у близини Рајкове пећине код Мајданпека. Ово је друга велика трагедија која је погодила породицу Илић и завила их заувијек у црно!

Наиме, прије три године, на истом мјесту гдје је сада пронађен мртав Далибор, настрадао је и његов син Богдан (19), када је "пежо" у коме се налазио са друговима слетио у језеро Велики Затон код Мајданпека. 

-  Аутомобил у ком су били тројица младића слетео је с пута на неосветљеној деоници, испресецаној кривинама. "Пежо" је прелетео преко неприступачног терена, обраслог шибљем и суровао се у језеро с висоне од око 10 метара - подсјећа извор Курира.

Иначе, ријеч је о тројици нераздвојних другара који су други дан Ускрса, односно 3. мај 2021. године одлучили да проведу заједно. Међутим, славље је завршено великом трагедијом - настрадао је млади Богдан, чије је тијело извучено из воде наредног дана, док су двојица момака успјели да се спасу. 

- Млади Богдан био је за воланом "пежоа", а није ни имао положено, штавише тек је тада кренуо у ауто-школу. Његов тренер раније је причао како је Богдан био млада нада бокса. Освојио је друго место на првенству Балкана и треће на државном првенству у јуниорској конкуренцији у ММА - каже извор поменутог портала и додаје како Богдан није ни имао прилику да оствари све што је желио. Његови родитељи били су потпуно скрхани болом, а сада на скоро истом мјесту, пронађено је тијело његовог оца, Далибора Илића, од кога се увелико опраштају рођаци и пријатељи погођени још једном трагедијом за кратко вријеме.

- Батице, сада си на неком бољем месту са својим Богданом, претужно је за млад живот прерано је било и Богдану и теби сада, али свако од нас има свој дан, како је записано тамо негде, нека ти је вечна слава - написала је сестра настрадалог Далибора.

Иначе, према првим информацијама, Далибор се стрмоглавио након што се обрушило брдо на коме је стајао, а његово тијело пронађено је јуче ујутру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана