Дали 5.000 евра аванса, аутомобил никад нису добили

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Полицијска управа Бањалука саопштила је да је мушкарац чији су иницијали Н.М. осумњичен да је остварио противправну имовинску корист у вези са куповином аутомобила у иностранству.

У саопштењу се наводи да су се полицији јуче обратила лица чији су иницијали М.Ћ. и Б.К. и пријавили Н.М. да су му крајем прошле године авансно уплатили 5.000 евра за куповину возила.

"С обзиром на то да Н.М. до дана пријаве није извршио куповину аутомобила у иностранству и његову предају, већ је вратио мањи износ новца, на тај начин је остварио противправну имовинску корист”, додаје се у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да је ријеч о кривичном дјелу преваре и наложио да се о томе достави извјештај након евидентирања свих чињеница.

Полицији се јуче обратила руководилац продаје у привредном субјекту чији су иницијали Љ.П. и пријавила крађу новог лаптопа.

Полицајци су идентификовали извршиоца овог кривичног дјела чији су иницијали Ђ.Д. и код њега пронашли украдени лаптоп.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се након евидентирања свих чињеница достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана