Да избјегне полицијску барикаду слетио у ријеку

ГС
Да избјегне полицијску барикаду слетио у ријеку

ЗЕНИЦА - Зеничка полиција трага за мушкарцем који се дао у бијег након што се није зауставио приликом редовне контроле саобраћаја, сазнаје портал Кликс.

Портпарол Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона Самир Валентић је казао за Кликс да је мушкарац од Жепча бјежао полицији до Зенице гдје је након блокаде пута возилом слетио у ријеку и побјегао.

-Полицијска патрола је око осам часова покушала, у мјесту Ограјина у општини Жепче, након претицања колоне да заустави путничко моторно возило „ауди А3“ иностраних регистарских ознака. Возач се оглушио и наставио кретање возила према Зеници - казао је Валентић.

Додао је да је потом информисана Полицијска станица у Немили, али да ни доље није заустављен.

-У мјесту Брце код Зенице направљена је блокада пута од службених возила МУП-а ЗДК и једног теретног моторног возила након чега је возач пробио заштитну ограду и слетио возилом у ријеку. Потом је изашао из возила и дао се у бијег, док је једна особа остала у возилу заглављена - додао је Валентић.

У возилу је затечен М. К. са подручја Средњобосанског кантона који је од раније познат полицијским органима, а њега су из возила извукли ватрогасци те је превезен у Кантоналну болницу Зеница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана