Црни викенд у БиХ се наставља: У тешкој саобраћајној несрећи код Томиславграда погинуле двије особе

Г.С.
Foto: klix.ba

Јутрос око три сата дошло је до тешке саобраћајане несреће у Томиславграду у којој су погинуле двије особе. Ово је потврдио портпарол МУП Ливањског кантона.

Јутрос у три сати догодила се саобраћајна несрећа на локалном путу Томиславград – Сарајлије у мјесту Сарајлије у којој су судјеловали И.М. (23) из Томиславграда, управљајући аутом “мерцедес” који је задобио лакше тјелесне повреде и ауто “голф” у којем су се налазили М.Т. (30) из Томиславграду, Ј.С. (20) из Томиславграда који су од задобијених повреда погинули и А.Д. (20) из Томиславграду која је задобила теже тјелесне повреде, те је након указане помоћи у ДЗ Томиславград превезена у болницу у Ливну а потом у СКЦ Мостар, на даље лијечење, пише Аваз.

Увиђај на мјесту догађаја обавили су службеници ПУ Томиславград, МУП Ливањског кантона и дежурни Кантонални тужилац након чега су тијела смртно страдалих особа превезена у мртвачницу, гдје ће се обавити обдукција. На возилима је причињена већа материјална штета, саопштено је из МУП Ливањског кантона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана