Четворица Турака везани и опљачкани у "Кући духова" код Велике Кладуше, ухапшен један осумњичени

ГС
Четворица Турака везани и опљачкани у "Кући духова" код Велике Кладуше, ухапшен један осумњичени

ВЕЛИКА КЛАДУША – Четворица држављана Турске физички су нападнути и везани у напуштеној кући, након чега су им украдени новац и мобилни телефони, а један од двојице осумњичених је пронађен, пише Кликс.

Разбојништво се догодило јуче у Великој Кладуши.

Портпарол Министарства унутрашњих послова (МУП) Унско - Санског кантона Аднан Бегановић је потврдио да су разбојништво извршиле двије особе из Велике Кладуше. Становник мјеста Тодорово је овај случај пријавио полицији, а њему је претходно дошао један од заробљених који се успио спасити.

-Мјештанин Тодорова је контактирао Полицијску станицу Велика Кладуша. Пријавио је да му се обратила особа из Турске, казавши му да је над њим и његова три сународњака употребом ватреног оружја и силе почињено разбојништво, да су им украдени новац и мобилни телефони. Према његовим наводима, он је успио побјећи, док су остали били у напуштеној кући у Тодорову - истакао је Бегановић.

Приликом полицијске интервенције турски држављани су пронађени у кући коју мјештани зову "Кућа духова". Како је казао Бегановић, у близини куће је затечена 36-годишња особа С. Е., за коју су држављани Турске истакли да је један од починилацаца.

-Он је негирао те наводе, а полиција је приликом обиласка пронашла плински пиштољ у којем је био спремник с пет метака – додаје Бегановић.

Осумњичени је потом признао да је са 25-годишњим Д.С. из Бихаћа извршио разбојништво, а за којим се још трага. О свему је обавијештено Тужилаштво УСК.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана