Четири акције у 24 часа, заплијењени спид и канабис

ГС
Четири акције у 24 часа, заплијењени спид и канабис

САРАЈЕВО - Припадници МУП-а Средњобосанског кантона су у посљедња 24 часа на подручју Травника, Кисељака и Доњег Вакуфа успјешно реализовали четири акције и заплијенили одређену количину опојне дроге спид и канабис.

Полиција је синоћ око 19.10 часова у Травнику контролисала лице чији су иницијали А.М. /27/ које је предало два замотуљка са канабисом, саопштено је из Кантоналног МУП-а.

У наставку акције у мјесту Турбе, општина Травник, полиција је контролисала лица С.К. /26/, Е.С. /28/ и М.Ш. /25/. Приликом прегледа пронађена је одбачена већа количина спида.

У саопштењу се наводи да је успјешна акција изведена и на подручју Кисељака, гдје су полицијски службеници контролисали путничко возило "голф", којим је управљао мушкарац чији су иницијали И.З. /36/ из Фојнице, код кога је пронађен канабис.

Синоћ око 21.45 часова у Доњем Вакуфу полиција је контролисала лице М.Б. /22/ из Јајца, које је добровољно предало одређену количину спида.

У сарадњи са надлежним кантоналним тужилаштвом против осумњичених се подузимају законом прописане мјере и радње у вези са кривичним дјелима неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога и посједовање и омогућавање уживања опојних дрога, јавља СРНА.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана