Челинчанин осумњичен за крађу рефлектора

Срна
Челинчанин осумњичен за крађу рефлектора

БАЊАЛУКА - Припадници Полицијске станице Челинац извршили су криминалистичку обраду над лицем Н.Т. из тог мјеста због сумње да је украло пасивни рефлектор/релеј и причинило материјалну штету од око 26.000 КМ.

Ово лице осумњичено је да је уназад 10 година у мјесту Скатавица у општини Челинац украло пасивни рефлектор/релеј сачињен од поцинчаних цијеви који није био у функцији, а власништво је правног лица из Бањалуке, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

Током криминалистичке обраде, која је извршена у петак, 21. априла, код лица Н.Т. пронађени су и привремено одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука наредио је полицијским службеницима да након комплетирања предмета доставе извјештај о почињеном кривичном дјелу тешка крађа.

У саопштењу је наведено и да су припадници Полицијске управе Бањалука јуче извршили криминалистичку обраду лица чији су иницијали Г.К. из овог града због прогањања.

Оштећено лице је надлежној полицијској станици истог дана пријавило да га лице Г.К. уназад годину дана прогања - долази до његове адресе становања и фотографише кућу у којој станује, да му се приликом сусрета непримјерено обраћа, те да му је испред куће оставило писмо.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана