Челинац: Код осумњиченог за насиље у породици пронађена пушка, "зоља" и муниција

ГС
Foto: Илустрација

Припадници Полицијске станице Челинац извршили су криминалистичку обраду над лицем П.Р. због сумње да је починило насиље у породици и угрожавање сигурности, а приликом претреса пронађени су и полуаутоматска пушка и ручни бацач ракета.

Оштећено лице пријавило је пријетње, те је на основу наредбе судије Основног суда у Котор Варошу, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Бањалука, извршен претрес у породичној кући коју користи лице П.Р, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

"Приликом претреса пронађена је и одузета полуаутоматска пушка, ручни бацач ракета - зоља, 30 комада муниције за војну пушку и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја", наведено је у саопштењу.

Криминалистичка обрада извршена је у недјељу, 17. децембра, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука.

Лице П.Р. осумњичено је да је починило кривична дјела угрожавање сигурности, насиље у породици или породичној заједници и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, преноси Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана