Бубњар бенда „Деминутив“ пронађен мртав на планини Љубић

Небојша Томашевић
Бубњар бенда „Деминутив“ пронађен мртав на планини Љубић

ПРЊАВОР - Младић Н. В. (23) из Прњавора пронађено је мртав на планини Љубић код Прњавора, а поред њега је пронађен и пиштољ, саопштено је из Окружног тужилаштва у Бањалуци.

Према незваничним информацијама ријеч је о Небојши Вуковићу, бубњару бенда “Деминутив” из Прњавора који је био побједник недавне Бањалучке гитаријаде.

Како је саопштено из поменутог тужилаштва тијело младића пронађено је јуче у поподневним часовима.

- Увиђај на лицу мјеста обавила је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука Гузина Сања, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице Прњавор. Ради утврђивања тачног узрока и времена смрти тужилац је наложила да се изврши обдукција беживотног тијела, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске. Дежурни тужилац је наложила да се предузму све потребне истражне мјере и радњe као и вјештачења, у циљу утврђивања свих околности које су довеле до смрти- саопштено је из тужилаштва у Бањалуци.

Бројни пријатељи и чланови рок бенда „Деминутив“  опростили су се од Вуковића на друштвеним мрежама.

“Драги наши, јављамо вам се и ми да кроз дубоку бол потврдимо све те тужне гласине. Наш насмијани лидер, наша најчупавија глава Прњавора јуче нас је напустила у својој 22. години живота. Овај остављени тројац остаје без најдражег ритма у свом животу, и срца им настављају куцати у једном, за нашег Нешу. Свирај, анђеле, на неком љепшем мјесту  воле те твоји деминутивчићи!”, наводи се на Фејсбук  страници бенда „Деминутив“.

Бираним ријечима од Небојше се опростио и Мото клуб “Точак”.

“Почаствовани што си био наш суграђанин, што смо те познавали и што си свирао код нас, а претужни што се то више никад неће поновити.”

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана