Брзом акцијом полиције спасена жена која је аутом слетјела у ријеку Врбању

ГС
Брзом акцијом полиције спасена жена која је аутом слетјела у ријеку Врбању

КОТОР ВАРОШ - Задњи дан 2022. године памтиће припадници Полицијске станице Челинац и Котор Вароша - Пред крај ноћне смјене брзом акцијом спасили су жену која је аутом слетјела у ријеку Врбању.

 

На крају ноћне смјене полицајци Радиша Стоканић и Радислав Гламочак примјетили су возило у ријеци Врбањи. Одмах су обавијестили колеге у Полицијској станици Челинац и Хитну помоћ и започели акцију извлачења возила у којем се налазила повријеђена жена, преноси РТС.

- Сусптили смо се уз обалу, и одмах обавијестили полицијску станицу, Хитну помоћ и људи су одмах дошли на лице мјеста заједно са докторицом - рекао је Стоканић.

Његов колега  Гламочак додаје да приликом ломљења стакла, докторица ушла у воду, и потврдила да је жена која је возила у добром стању и да није била животно угрожена.

Ријека и тежак приступ мјесту несреће отежавали су извлачење повријеђене жене.

- До доласка Хитне помоћи успијели смо да обезбиједимо један чекић којим смо разбили шајбу да би дошли до лица и да видимо о чему се ради - додао је полицајац Далибор Кострешевић.

Прву помоћ указали су љекари из Хитне помоћи у Челинцу, након чега је жена пребачена у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана