Брзином од 180 километара на сат BMW-ом се забио у дрво

Агенције
Брзином од 180 километара на сат BMW-ом се забио у дрво

Салфелден - Аустријска полиција спроводи детаљну истрагу о саобраћајној несрећи у Салфелдену у покрајини Салцбург, у којој су учествовала два држављанина БиХ за које се претпоставља да су се илегално тркали.

Несрећа се догодила у недјељу када се у дрво поред пута забио BMW. Полиција је открила да је аутомобил јурио 180 километра на сат, а за управљачем је био 22-годишњи држављанин БиХ који живи у Аустрији.

Након страховитог налета у дрво, аутомобил се одбио на цесту и ударио у надолазећу "шкоду октавију", коју је возио 30-годишњак из Салфелдена. 

Блок мотора BMW-а је ишчупан и пао на трећи аутомобил, још један BMW, којим је управљао 20-годишњи држављанин БиХ који такође живи у Салфелдену.

На крају је возило виновника несреће захватила ватра, а о каквој се несрећи ради показује податак да је полиција измјерила кочиони пут црног BMW-а од 300 метара.

Право је чудо да нико није смртно страдао, иако су четири особе повријеђене, најтеже 22-годишња жена у осмом мјесецу трудноће, која се налазила као сапутник у другом BMW-у.

Пошто су се оба возача међусобно познавала, у аустријској полицији су убијеђени да су се држављани БиХ илегално тркали на путу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана