Брко опет ухапшен, сумњиче га за седам кривичних дјела

Небојша Томашевић
Foto: Н. Томашевић

БАЊАЛУКА - Зоран Лајшић звани Брко опет је ухапшен због крађе те је испитан у полицији због сумње да је починио седам кривичних дјела, потврђено је “Гласу Српске”.

Како је саопштено из Полицијскe управе Бањалука, уз навођење инцијала, Лајшић је ухапшен јуче након пријаве крађе.

- Надлежној полицијској станици, јуче око 7.50 часова радник обезбјеђења тржног центра у Бањалуци, пријавио је да је једно мушко лице затечено у крађи артикала. Полицијски склужбеници су изашли на лице мјеста и утврдили да се ради о лицу З.Л, које је лишено слободе, а отуђени артикли су уз потврду одузети - саопштено је из полиције.

Незванично, ухваћен је у крађи у Тржном центру "Тропик" , а ухваћен је брзом акцијом полиције. 

Додаје се да, осим тога, поменутог сумњиче да је од 8. априла до 17. маја ове године на подручју Бањалуке починио  шест кривичних дјела.

- На терет му се стављају четири кривична дјела оштећење и одузимање туђе ствари, (одузимање путничких возила) и два кривична дјела крађа. Материјална штета причињена овим кривичним дјелима износи око 15.000 КМ - наводи се у саопштењу.

Полиција је возила пронашла и вратила власницима.

О случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а лице З.Л. ћe данас уз извјештај о почињеним кривичним дјелима бити спроведено у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Лајшић иза себе има дебео полицијски досије и познат је по крађама возила, а због тога је ухапшен и 15. маја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана