Брчко: Ухапшен због неовлашћене производње и стављања у промет дроге

Срна
Foto: Илустрација

БРЧКО- Лице иницијала Ш.Е. /38/ из Брчког лишено је слободе због основа сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштено је данас из Полиције Брчко дистрикта.

Ово лице, које је слободе лишено након криминалистичке обраде, ће уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предато на даље кривично правно процесуирање Тужилаштву Брчко дистрикта.

У саопштењу се наводи да је лице лишено слободе у јучерашњој акцији Полиције Брчко дистрикта у оквиру које је извршен претрес четири лица, једног моторног возила и стамбеног објекта на двије локације у Брчком.

Током претресања пронађено је и привремено одузето 8,270 грама непознате кремасте материје бијеле боје која својим изгледом асоцира на спид, као и гасни пиштољ калибра са припадајућим оквиром у којем се налази осам комада гасних метака, као и други предмети који се могу довести у везу са растурањем опојне дроге, додато је у саопштењу.

Акција је спроведена по наредби Основног суда и под надзором Тужилаштва Брчко дистрикта.

То је континуирана планска активност на спречавању и сузбијању организованог криминалитета и злоупотребе дрога, наведено је у саопштењу Полиције Брчко

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана