Браћа насмрт претукла четворогодишњу сестру!

ГС
Foto: Илустрација

Четворогодишња дјевојчица из Ђаковице преминула је јуче у болници у Приштини под још увијек неразјашњеним околностима, али се сумња да је подлегла повредама које су јој нанијела браћа од ујака.

Она је преминула у болници у Приштини гдје је у тешком стању пребачена из болнице у Ђаковици.

Љекари у болници у Ђаковици њеној мами су казали да је имала повреде по тијелу које су јој нанијела браћа од ујака са којима се наводно играла у дворишту ујакове куће гдје је са мамом дошла у посјету.

Њена мајка Хајра је испричала је да јој је дјевојчица рекла да су је тукла дјеца чланови ујакове породице.

"Када сам је узела у наручје није могла да хода, само је плакала", рекла је мајка.

Несретна дјевојчица имала је модрице у доњем дијелу леђа и оток на грудима, што су констатовали љекари у Ђаковици, али су је због тежине повреда, што је накнадно утврђено, и у предјелу главе одмах пребацили у болницу у Приштину.

Иако су љекари у Ђаковици констатовали повреде њена мајка је изјавила да постоји други узрок смрти. Тврди да јој је дежурна докторка у болници у Приштини усред ноћи казала да дјевојчица има велику инфекцију и да због инфекције крвари.

Са констатацијом да је дјевојчица преминула од посљедица крварења изазваног инфекцијом сложио се и љекарски конзилијум, па ће питање да ли је инфекцију изазвало премлаћивање или неадекватно лијечење добити накнадно одговор.

Одговор на то питање даће истрага пошто је надлежни тужилац издао налог о покретању случаја истрага о смрти, а очекује се и Извјештај Института за судску медицину гдје је тијело било послато на обдукцију, преноси "Телеграф.рс".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана