Бјежао од полиције у „тојоти“, па ухапшен због дроге

Небојша Томашевић
Пронађена дрога
Foto: Уступљена фотографија | Пронађена дрога

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила А.М. из Бањалуке и код њега пронашла око 40 грама марихуане и четири грама кокаина након што је бјежећи од патроле из возила "тојота" бацио наркотике.

Из Полицијске управе Бањалука саопштили су да су се све десило синоћ око 20 часова када је полиција покушала да заустави "тојоту" у улици Бранка Ћопића.

- Возилом је управљао А.М. које се након што је угледало полицију дало у бијег. Кроз отворен прозор возила током бијега лице је избацило непознат предмет - рекли су у полицији.

Након краћег времена патрола је сустигла "тојоту" те ухапсила возача А.М, а претресом возила и просторија које користи нађени су наркотици.

Према полицијском саопштењу  пронађено је 3, 9 грама кокаина и 40 грама марихуане те дигитална вага.

- У току је криминалистичка обрада лица, а о свему наведеном обавијештени су дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука и дежурни судија Основног суда у Бањалуци. Предузимају све мјере и радње у циљу документовања кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога  - рекла је портпарол Полицијске управе Бањалука Милана Стојановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана