Бјежао од полиције "аудијем" пуним цигарета и оружја

Н.Т.
Бјежао од полиције "аудијем" пуним цигарета и оружја

ГРАДИШКА - Сретен В. (41) из Градишке покушао је да побјегне полицији са пуним “аудијем” кријумчарених цигарета и оружјем, али су му, након убрзо стављене лисице на руке.

Према саопштењу Полицијске управе (ПУ) Градишка, њега су полицајци покушали да зауставе 22. августа око 22 часа у Брестовчни, али је одбио да стане и само је убрзао.

- Недуго након тога “ауди” је зауставила друга патрола у Ламинцима, а претресом возила пронађено је 5.300 кутија цигарета без акцизних маркица и два килограма дувана. Нађене су и двије цијеви пушкомитраљеза, као и 15 комада пушчаних метака - рекли су у ПУ Градишка и додали да је након тога возач “аудија” С. В. ухапшен и испитан.

Истакли су да ће против њега бити достављен извјештај Тужилаштву БиХ за недопуштен промет акцизних производа, а бањалучком Окружном тужилаштву биће пријављен за недозвољену производњу и промет оружја.

Незванично сазнајемо да је Сретен В. познат полицији по кријумчарењу циргарета због чега је и раније хапшен.

Извор близак истрази је казао да он на подручју Градишке има и продавницу и истражици сумњају да је у њој продавао цигарете без маркица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана