Бивши момак фаталне Сашке ухапшен због прогањања

Ј. Са.
Бивши момак фаталне Сашке ухапшен због прогањања

МОДРИЧА – Александар Васиљевић из Добоја (33) ухапшен је због сумње да је у више наврата прогањао једну жену, те покушао да успостави контакт са њом, иако је против њега у току ове године поднесен извјештај о кривичним дјелима прогањање и угрожавање сигурности на штету исте жене, сазнаје "Глас Српске".

Овај бодибилдер је најпознатији по томе што је са Модричанком Сашком Ковачевић познатом као Фатална Сашка, уцјењивао дервентског фратра. Теретили су га и за друга кривича дјела, а између осталог, осуђен је у добојском Окружном суду на годину и по затвора јер је пијан скривио несрећу у којој је страдало деветогодишње дијете.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да је осумњичени Васиљевић ухапшен у уторак због кривичног дјела прогањање

- На подручју општине Вукосавље извршена је контрола марке "голф"  којим је управљало лице  А. В. које је у претходном периоду на различите начине у више наврата настојало да успостави контакт са оштећеним лицем – саопштено је из полиције.

Додају да је против њега  у току ове године Окружном јавном тужилаштву Добој поднешен Извјештај о извршеним кривичним дјелима прогањање и угрожавање сигурности на штету истог оштећеног лица.

- А. В. је одбио да се подвргне тестирању на присуство опојних дрога у организму. Провјером у службеним евиденцијама утврђено је да је исто вишеструки повратник у чињењу прекршаја, те да има дуг у Регистру новчаних казни у износу од 4. 647 КМ, након чега обављено привремено одузимање наведеног аутомобила – навели су из полиције.

Против Васиљевића ће надлежном суду бити поднесен Захтјев за покретање прекршајног поступака, а данас је уз Извјештај о извршеном кривичном дјелу предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана