Бијељинац ошамарио професорицу јер је удаљила његово дијете с наставе

Небојша Томашевић
Foto: Инфо Бијељина

БИЈЕЉИНА – Бјељинац Д.К. прекршајно је санкционисан јер је два пута омашарио професорицу Оливеру Крсмановић у Средњој пољопривредној и мединској школи у Бијељини, потврђено је "Гласу Српске".

Бијељинац је, како сазнајемо, то урадио јер је професорица удаљила његову кћерку с наставе и због лоших оцјена.

- Он је незадовољан тиме и лошим оцјенама свог дјетета дошао у школу и напао професорицу. Вријеђао је и галамио на њу те је на крају ударио два шамара – рекао је извор "Гласа".

Из Полицијске управе Бијељина саопштено је да је полиција санкционисала Д.К. из Бијељине, због почињених прекршаја вриђење и туча и физички напад.

- Полицијској станици Бијељина 2 је 11. октобра пријављено  да је лице Д.К. у зборници једне средње школе у Бијељини физички напало и вријеђало просвјетног радника. Одмах по пријави су поступили полицијски службеници који су потврдили наводе пријаве, те предузели све потребне мјере и радње из своје надлежности – стоји између осталог у саопштењу полиције.

Поводом овог догађаја школа је, како су рекли у овој установи, о догађају  истог дана када се све десило информисане надлежне институције.

- Актив директора регије Семберија и Мајевица осуђују напад на сваког просвјетног радника и апелује на друштво да треба да има посебан сензибилитет када су у питању права просвјетних радника, што је наведено као закључак на састанку Актива, одржаног данас, а који преносимо по овлаштењу истог-  наводи се у допису школе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана