Бијељинац аутомобилом ударио два полицајца

Срна
Бијељинац аутомобилом ударио два полицајца

БИЈЕЉИНА - У Бијељини је ухапшен шездесетдвогодишњи М.М.С, који је лакше повриједио два полицајца на дужности, а потом је пријетио полицајцима, док су приликом претреса његовог стана пронађени оружје и муниција.

Из Полицијске управе Бијељина су навели да су приликом обављања редовних послова полицијски службеници јуче у 13.05 часова у Мајевичкој улици зауставили аутомобил "голф", којим је управљао овај мушкарац.

Приликом санкционисања тог лица због некориштења појаса, он је почео да вријеђа и пријети полицајцима, те је нагло стартовао возило и ударио двојицу полицајаца који имају лакше повреде на рукама и ногама.

Потом је у 13.30 часова дошао у просторије Полицијске станице Бијељина, гдје је ухапшен, а приликом лишавања слободе наставио је да пријети полицајцима.

На основу наредбе Основног суда у Бијељини, извршен је претрес просторија које ово лици користи у Бијељини, те су пронађени и привремено одузети оружје и муниција.

О свему је обавјештено Окружно јавно тужилаштво у Бијељини и, након документовања предмета, против М.М.С. биће поднесен извјештај за кривична дјела напад на службено лице у вршењу службене дужности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана