Бициклиста задобио више прелома због пијаног и дрогираног возача

Небојша Томашевић
Мјесто несреће
Foto: Una World | Мјесто несреће

БАЊАЛУКА - Бициклиста Ђорђе П. (23) којег је синоћ у бањалучкој улици Српских устаника ударио кеди „рено“ за чијим воланом је био пијани и дрогирани возач, тренутно је стабилног здравственог стања.

Он је задржан на лијечењу у Универзитетско клиничком центру Републике Српске на Клиници за ортопедију и трауматологију. Из ове установе је, наводећи иницијале, саопштено да је он задобио прелом ребара, поткољенице и кључне кости.

Према незваничним информацијама кедијем који је ударио бицклисту је управљао Сенад Сеферагић из Цазина који је побјегао након несреће, али је брзо и пронађен и приведен, потврђено је „Гласу Српске“. Утврђено је да је он возио пијан и дрогиран.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, несрећа се десила у уторак око 21.25 часова у улици Српских устаника у Бањалуци.

- Истог дана полиција је ухапсила С.С. из Цазина због сумње да је с теретним возилом „рено“ учествовао у несрећи у којој је бициклиста Ђ. П. задобио повреде. Лице С.С. је тестирано на алкохол и дроге и утврђено је присуство 1,39 г/кг алкохола и  кокаина у његовом организму - рекли су у полицији.

Очевици несреће су за порал „УНА ворлд“ испричали да је возач "реноа" претицао аутомобил "сеат" те је том приликом ударио бициклисту након чега је побјегао. Свједоци су полицији дали детаљан опис одбјеглог возила, а записали су и његове регистарске ознаке, што је олакшало његово проналажење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана