Београд: Младић под дејством дроге бјежао од полиције

Срна
Београд: Младић под дејством дроге бјежао од полиције

БЕОГРАД - Седманаестогодишњак у Београду, за којег је утврђено да је под дејством марихуане бјежао од полиције, ударио је скутером у два полицијска и једно паркирано возило, али повријеђених није било, саопштио је МУП Србије.

Младић се у Улици војводе Степе, управљајући мотоциклом, оглушио о полицијско наређење да се заустави и удаљио се низ улицу, након чега је ударио у полицијско возило.

Он је потом, крећући се истом улицом у контра смјеру, ударио у још једно полицијско возило и паркирани аутомобил, наводи се у полицијском саопштењу.

Полицијски службеници су утврдили да младић нема саобраћајну дозволу за категорију возила којом управља и да је возио нерегистровани мотоцикл.

Тестом је установљено да је позитиван на канабис, а прегледом скутера пронађена је кесица дроге за коју се сумња да је марихуана.

Против седамнаестогодишњака ће бити поднесена кривична пријава Вишем јавном тужилаштву у Београду због сумње да је учинио кривична ђела неовлаштено држање опојних дрога и напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана