Беба и даље животно угрожена

Jасмина Салопек
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Осмомјесечна беба, која је тешко повријеђена у јучерашњој саобраћајној несрећи у Црној Ријеци, задобила је повреде главе, прелом наткољенице, и и даље је животно угрожено, те се налази на апаратима за механичку вентилацију, потврђено је "Гласу Српске".

Из Универзитетског клиничког центра Републике Српске саопштили су, наводећи иницијале, да је отац Ралеса Сулејмановића (19) у понедјељак превезен у Ургентни центар Србија. 

- Мајка је смјештена у Клиници за ортопедију и трауматологију, стабилног здравственог стања – навели су из болнице.

Додали су дa је петогодишње дијете, које је задобило прелом надлактице, смјештено у Клинику за дјечију хирургију гдје је збринуто и стабилног је здравственог стања.

- Дијете узраста 4 године које је задобило прелом ребара и повреду бубрега, смјештено је у Клинику за анестезију и интензивну терапију, те се ради додатна  дијагностика – појаснили су из УКЦ-а.

Према ранијим подацима, на лицу мјеста, страдало је двогодишње дијете из исте породице.

У саобраћајној незгоди, која се догодила у 13.45 часова, учествовали су аутомобил"пежо", којим је управљао Сулејмановић из Градишке и теретно возило "сканија", за чијим управљачем је био држављанин Сјеверне Македоније Николче Милошевски (55).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана