Бањалука: Ухапшена након што је утајила хиљаду евра

Srna
Бањалука: Ухапшена након што је утајила хиљаду евра

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција ухапсила је жену чији су иницијали Р.П. која је побјегла након што је пронашла коверту са хиљаду евра, коју је на паркингу испред банке изгубио мушкарац са иницијалима А.Ј.

Оштећени је јуче полицији пријавио да је изгубио коверту у којој се налазио новац, а полиција је дошла до сазнања да је извршилац тог дјела Р.П. коју је истог дана и ухапсила, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Дежурни окружни јавни тужилац изјаснио се да је ријеч о кривичном дјелу
утаја, те наредио да полиција након прикупљања и документовања свих чињеница достави Окружном јавном тужилаштву Бањалука извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Приликом легитимисања лица чији су иницијали Б.Н. и прегледа возила "фијат", полиција је пронашла два грама марихуане, те је ово лице ухапшено и биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка по Закону о производњи и промету опојних дрога.

Дрога је пронађена јуче у аутомобилу, поред ручице мјењача у црвеној пластичној врећици.

Полиција је јуче ухапсила и лице чији су иницијали М.В, а које је лице С.И, радник пословног субјекта који се бави приређивањем игара на срећу, пријавило да је оштетило апарат за игре на срећу и напустило простор.

Ухапшени је саслушан у својству осумњиченог и Окружном јавном тужилаштву Бањалука биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Дежурни окружни тужилац овај догађај је квалификовао као кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана