Бањалука: Два украдена аутомобила пронађена и враћена власницима

ГС
Бањалука: Два украдена аутомобила пронађена и враћена власницима

БАЊАЛУКА – Бањалучка полиција је пронашла и вратила власницима аутомобиле голф 2 и цитроен Ц4 пикасо, а осумњичени за крађе ових аутомобила Р.Р. је ухапшен, саопштено је из Полицијске управе Бањалка.

Наиме,  Р.Р. се сумњичи да је у току ноћи 14. на 15. август ове године из дворишта куће украо путнички аутомобил голф 2, који је власништву И.М.

"Оперативним радом полицијски службеници Полицијске управе Бањалука су 15.08.2020. године у Бањалуци пронашли отуђено возило, на лицу мјеста извршили увиђај, а возило уз сагласност дежурног окружног тужиоца вратили власнику", наводи се у саопштењу Полицијске управе Бањалука.

Полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука 20. августа се обратио З.Г. и пријавио да је у току претходне вечери из дворишта куће украден његов путнички аутомобил цитроен Ц4 пикасо, преносе Независне Новине.

"Предузимањем свих оперативних мјера и радњи, полицијски службеници су дана 23.08.2020. године на паркинг простору привредног субјекта пронашли возило а у непосредној близини возила затекли и лишили слободе Р.Р. Након извршеног увиђаја, уз сагласност дежурног окружног тужиоца возило је враћено власнику", навели су из ОУ Бањалука.

Полиција је 24. августа Окружном јавном тужилаштву Бањалука предала Р.Р. на даље поступање у предмету уз Извјештај о почињеним кривичним дјелима "Оштећење и одузимање туђе ствари".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана