Бањалука: Потрага за лицем због лажне пријаве о постављеној бомби

Срна
Foto: Илустрација

Бањалучка полиција трага за лицем које је лажно пријавило да је у угоститељском објекту у улици Јована Дучића у Бањалуци постављена бомба која ће експлодирати.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да се ради о кривичном дјелу изазивање опште опасности, те подсјећају да је непознато лице у суботу, 25. децембра, у 23.09 часова позвало полицију и пријавило да је у једном од два угоститељска објекта у улици Јована Дучића, постављена бомба која ће експлодирати.

Провјерама и прегледом утврђено је да се ради о лажној пријави, а о свему је обавјештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полиција у Бањалуци ради и на расвјетљавања кривичног дјела разбојништво, које је над радником бензинске пумпе починио маскиран и наоружан мушкарац. Материјална штета причињена овим кривичним дјелом износи око 400 КМ.

У саопштењу Полицијске управе наводи се и да је полиција током викенда ухапсила лице чији су иницијали Б.Б. из Фојнице, код којег је приликом рације у угоститељском објекту, пронађена и одузета одређена количина бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на дрогу "спид".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана