Бањалука: Пијан возио нерегистровано ауто

Srna
Бањалука: Пијан возио нерегистровано ауто

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила лице чији су иницијали М.К. из мјеста Вилуси, код Градишке, јер је под дјеством 2,60 промила алкохола у организму управљало нерегистрованим возилом "протон". Ово лице је вишеструки повратник у извршењу прекршаја и има већи износ неплаћених новчаних казни, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Службеници Полицијске станице Нова Топола јуче су око 12.00 часова у мјесту Вилуси на магистралном путу Градишка-Бањалука контролисали возило којим је управљало лице М.К, против којег ће Основном суду Градишка бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ.

Полиција је привремено одузела возило "протон".

Службеници Полицијске управе Градишка су у протеклом периоду одузели 24 возила од лица која су вишеструки повратници због извршења прекршаја из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ и који имају веће износе неплаћених новчаних казни.

Из ове управе најављују да ће и у наредном периоду наставити са спровођењем активности у вези са контролом учесника у саобраћају, те позивају учеснике у саобраћају да се придржавају одредби Закона о основама безбједности саобаћаја на путевима у БиХ да би властиту и безбједност других грађана подигли на што већи ниво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана